Είστε εδώ: Κεντρική Σελίδα
English (United Kingdom)Greek
Reloop Beatmix 4 DJ ControllerKORG SP 280 bk

HERCULES Universal DJ Controller
View Full-Size Image


HERCULES Universal DJ Controller

Price per Unit (piece): €212.00

Ask a question about this product

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ
Το ιδανικό οικοσύστημα για συνδεδεμένους DJ: επιτέλους, μπορείτε να χειριστείτε τις μίξεις σας από όλες σας τις συσκευές - Android, iOS, PC και Mac!
Ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα - 1 ελεγκτής, 1 πρόγραμμα, 2 εφαρμογές, 3 λειτουργίες... και πολλά άλλα!
Η είσοδος της εξωτερικής πηγής σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέετε κάθε είδους smartphone ή tablet (με το καλώδιο που περιλαμβάνεται) και επίσης σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες σας τις λίστες αναπαραγωγής σε Spotify, Deezer ή σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μετάδοσης ροής μουσικής. Προσθέστε EQ και δείγματα εκεί που προτιμάτε!

Ασύγκριτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
ζήστε το πάρτι από την καρδιά της πίστας, κάθε στιγμή!
Απολαύστε την ελευθερία μετακίνησης και λικνιστείτε μαζί με τον κόσμο του πάρτι. Πέρα από τον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης να χειριστείτε τις μίξεις σας από το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία Bluetooth® και το σύστημα My Remote που παρέχεται από την εφαρμογήαποκλειστικής χρήσης DJUCEDTM Master
Χειριστείτε άψογα τα περάσματά σας από το ένα κομμάτι στο άλλο! Ακόμη και όταν συζητάτε ή απολαμβάνετε το ποτό σας - το πλήκτρο PANIC είναι εκεί για να σας βγάλει από το αδιέξοδο, ξεκινώντας αυτόματα το επόμενο κομμάτι που «δένει» καλύτερα με το κομμάτι που μόλις τελείωσε!
 
Δημιουργείστε στο ίδιο επίπεδο με έναν επαγγελματία DJ. 
Με το σύστημα My Extenderτης εφαρμογής DJUCEDTM Master μπορείτε να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας.
Με ένα μόνο δάχτυλο, δημιουργήστε βρόχους και συνδυασμούς FX σαν πραγματικός επαγγελματίας DJ! Μια εξαιρετικά διασκεδαστική και απλή λειτουργία με αποτελέσματα πραγματικά επαγγελματικού επιπέδου.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ!
Αφήστε τον κόσμο στο πάρτι να συμμετέχει, για ένα τέλειο πάρτι! 
Ετοιμάστε το πάρτι σας παρουσιάζοντας τη λίστα σας με τα κομμάτια στους καλεσμένους μέσω της εφαρμογής DJUCEDTM 40°, και ζητήστε τους να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια. Με την εφαρμογή DJUCEDTM Master μπορείτε να βλέπετε τις ψήφους σε πραγματικό χρόνο. Προσαρμόστε ανάλογα τις λίστες σας με τα κομμάτια για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας!
Κατα τη διάρκεια του πάρτι, ζητήστε από τους καλεσμένους σας να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια και να τροποποιήσουν τη δική σας λίστα αναπαραγωγής σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες - εκείνη τη στιγμή, ζωντανά! Η λίστα με τα κομμάτια με τις περισσότερες ψήφους φαίνεται στη βοηθητική συσκευή σας (tablet ή smartphone), από την οποία μπορείτε να εντοπίσετε τη λίστα σε πραγματικό χρόνο.
Δείτε τα κομμάτια, τους καλλιτέχνες ή ιδιαίτερα μηνύματα που υποβάλλουν οι καλεσμένοι του πάρτι. Προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής για αξέχαστα πάρτι!
 
Τεχνικές Προδιαγραφές
 
1 ελεγκτής για DJ. 3 τρόποι λειτουργίας:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ PC/Mac® (μέσω σύνδεσης USB) - Περιλαμβάνεται το λογισμικό για DJ DJUCEDTM 40° συμβατό με το λογισμικό για DJ MIDI
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΘΟΝΕΣ: Mac® ή PC (μέσω σύνδεσης USB) + το smartphone ή το tablet σας (σύνδεση Bluetooth®) - Δωρεάν λήψη της εφαρμογής DJUCEDTM Master από τα iOS και Android store
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ TABLET (σύνδεση Bluetooth®)  - Η εφαρμογή DJUCEDTM διατίθεται από τα iOS και Android store
Ελεγκτής για DJ με πλατό για διπλή μίξη και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth®
Ενσωματωμένη διεπαφή ήχου (Μίξεις + έξοδοι προεπισκόπησης/Εξωτερική είσοδος)
Τροχοί πλοήγησης με δυνατότητες (με διάμετρο 11 cm)
16 χειριστήρια κατευθύνσεων απόδοσης
Διαστάσεις και βάρος του ελεγκτή: 40 (Μ) x 23 (Β) x 4,5 (Υ) cm / 1,5 kg
* ελέγξτε τη συμβατότητα της συσκευής σας Android εδώ
Ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού:
DJUCEDTM 40°για Mac®/PC
DJUCEDTM Master για iOS/Android
DJUCEDTM App για iOS/Android
hercules universal mac
153562 11 285227

Availability

Usually ships in:

48h.gif


Customer Reviews:

There are yet no reviews for this product.
Please log in to write a review.


Last update: March 11, 2015, 10:36 am
 
back